Un món millor és possible.

Crec que ja ningú discuteix que la direcció del PSC fa molt de temps que està perduda.

Aprovem que estem a favor del dret a decidir i després ens dediquem a demostrar amb els fets tot el contrari, estem a favor de fer primàries i a la mínima excusa ens n’oblidem.

Un altre decepció per a una militància cada cop més cansada, cada cop més trista i cada cop amb menys orgull de pertànyer a aquest partit.

Orgull sempre ens quedarà perquè, com a mínim, sempre tindrem la nostra història, la que ens va permetre portar la sanitat a tothom de mans d’Ernest Lluch, la que ens va fer ser referent d’un catalanisme integrador i plural, la que ha propiciat que Catalunya tingués un únic model de educació inclusiu i no excloent.

N’estem molt orgullosos d’en Pasqual Maragall per la seva llei de Barris i pel seu intent de fer entendre a Espanya que Catalunya necessitava quelcom diferent, per la seva valentia i el seu esperit inconformista.

No podem estar més orgullosos d’haver impulsat l’ampliació dels drets civils com la llei del matrimoni igualitari i de la nostra obsessió amb les polítiques de gènere.

D’aquell partit que té al costat unes joventuts pensant constantment en la qualitat de vida dels i les joves de Catalunya, proposant solucions d’èxit com les meses d’emancipació juvenil  o innovadores com l’herència universal, la joventut política que de debò es preocupa dels problemes de classe (sí, encara existeix això tant antic).

No hem de permetre caure en la més absoluta decepció, hem de seguir endavant, hem de lluitar, no hem de deixar que ens prenguin aquest orgull col·lectiu, però per això cal reclamar-ho.

Hem de prendre la paraula i dir “Prou!”:

-Prou de votar diferent a Madrid i a Barcelona

-Prou d’incomplir els acords dels congressos.

-Prou de cabdillisme i de la defensa dels capos territorials com si governessin un petit regne de Taifes.

-Prou d’expulsar gent del partit amb posicions radicals, que no estan dintre dels valors fundacionals d’aquest, el nostre, partit.

-Prou de pensar més en la cadira pròpia que en el bé de la gent a la que representa i el bé general del Partit.

-Prou de fer servir els estatuts del Partit segons ens beneficiïn o no.

-Prou de la llei del silenci que veu en la discrepància deslleialtat.

Per això hem de treballar, per que torni a aquest partit l’alegria de la reforma de la societat, l’esperança d’un món millor, la il·lusió d’un projecte col·lectiu que tan sols vol la millora de la qualitat de vida de la gent d’aquest país sense oblidar les desigualtat i les injustícies, aquí i a fora.

El PSC ha de ser el partit de referència en temes de sostenibilitat, de generositat intergeneracional, de justícia social i de llibertat personal, en definitiva, aquest partit ha de ser el baluard de la democràcia, entesa com el poder dels que no el tenen, però per això hem de canviar, sentint-nos orgullosos de les nostres idees reformadores de la societat i de la nostra història.

Perquè un món millor és possible, un PSC millor ha de ser possible i és necessari.

@LacastaHuelin

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s