Hi ha motius

Encara hi ha motius per seguir treballant per mantenir (canviant) el Partit del Socialistes de Catalunya.

Segueixo creient en un PSC plural, obert i heterogeni, que agrupi als ciutadans de Catalunya que vulguin un millor futur per a la seva gent.

Si la gent que està esgarrifada per alguns posicionaments de la actual cúpula marxa, tan sols quedarà la gent que veu i sent Catalunya d’una forma i Catalunya té moltes Catalunyes a dintre però forma una de sola.

Això sí, si us plau, escoltem-nos, sentim-nos , estimem-nos. Les majories, si arrasen i expulsen, cada cop seran més majories, més cohesionades, però menys plurals i per tant el PSC cada cop s’assemblarà menys a aquesta Catalunya que diem que volem representar.

Fa temps que se sent que el PSC s’ha d’obrir, que ha d’arribar a la ciutadania del carrer, que hem de ser ciutadania i que aquesta ha de fer el PSC, i no ho hem fet prou, a més, ens hem oblidat de cuidar-nos mútuament.

La cultura política dintre del meu partit està tocada de mort, ha de canviar, hem d’aconseguir entendre’ns i això reclama generositat per totes parts.

Necessitem la síntesi, acordar però dialogant, debatre per definir, necessitem pluralitat perquè Catalunya és plural.

Si estem d’acord amb el que és bàsic, volem una Catalunya que decideixi el seu futur, volem un estat del benestar fort, volem una sanitat i UNA educació pública i de qualitat, i sobretot que no haguem de patir la xacra de 900.000 aturats i a sobre resignar-nos, volem un estat del que ens en sentim partícips i orgullosos, per ser obert, plural, aglutinador de sensibilitats…

Bàsicament estem d’acord amb el que és fonamental, em resulta impossible de creure que no trobem una forma per tal de fer-ho.

Per això seguiré lluitant i treballant, perquè el PSC ha de ser reflex del que és Catalunya, vull que sigui Pere Navarro i Montserrat Tura, Laia Bonet i Rocío Martínez-Sempere, Elena Díaz Torrevejano i Alberto Lacasta.

@Lacastahuelin

Anuncis

One thought on “Hi ha motius

  1. Retroenllaç: Esquerra o dreta? | Una hora de son menys al dia…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s